Kako znati je li vas netko blokirao na Whatsappu

Ako nekome šaljete WhatsApp poruke, ali ne primate odgovore, možda se pitate jeste li blokirani. Pa, WhatsApp ne dolazi izravno i ne kaže to, ali postoji nekoliko načina da to shvatite.

Pogledajte detalje za kontakt u chatu

Prvo što biste trebali učiniti je otvoriti razgovor u aplikaciji WhatsApp za iPhone ili Android, a zatim pogledati detalje o kontaktu na vrhu. Ako ne možete vidjeti njihovu profilnu sliku i posljednju viđenu, moguće je da su vas blokirali. Nedostatak avatara i posljednja viđena poruka nisu garancija da su vas blokirali. Vaš kontakt je mogao upravo onemogućiti njihovu aktivnost Posljednje viđeno.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Pokušajte poslati SMS ili nazvati

Kada pošaljete poruku nekome ko vas je blokirao, račun za isporuku prikazivat će samo jednu kvačicu. Vaše poruke zapravo neće doći do WhatsApp-a kontakta. Ako ste im poslali poruku prije nego što su vas blokirali, umjesto toga vidjet ćete dvije kvačice. Možete ih i pokušati nazvati. Ako vaš poziv ne završi, znači da ste možda blokirani. WhatsApp će zapravo uputiti poziv umjesto vas i čuti ćete kako zvoni, ali nitko se neće javiti na drugom kraju.

Pokušajte ih dodati u grupu

Ovaj korak će vam dati najsigurniji znak. Pokušajte stvoriti novu grupu u WhatsAppu i uključiti kontakt u grupu. Ako vam WhatsApp kaže da aplikacija nije mogla dodati osobu u grupu, to znači da vas je blokirala.