Com saps si algú et va bloquejar a Whatsapp

Si envieu missatges de WhatsApp a algú però no rebeu cap resposta, és possible que us pregunteu si us han bloquejat. Bé, WhatsApp no ​​surt de franc i ho diu, però hi ha un parell de maneres d’esbrinar-ho.

Consulteu els detalls de contacte al xat

El primer que heu de fer és obrir una conversa a l’aplicació WhatsApp per a iPhone o Android i, a continuació, mirar les dades de contacte a la part superior. Si no podeu veure la seva foto de perfil i la seva darrera visualització, és possible que us hagin bloquejat. La manca d’un avatar i el missatge vist per última vegada no garanteix que us hagin bloquejat. El vostre contacte podria haver desactivat la seva última activitat.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Proveu de enviar missatges de text o trucades

Quan envieu un missatge a qui d’alguna manera us ha bloquejat, el rebut d’entrega només mostrarà una marca de verificació. Els vostres missatges no arribaran al WhatsApp del contacte. Si els heu enviat abans que us bloquegessin, veureu dues marques de verificació. També podeu provar de trucar-los. Si la trucada no passa, vol dir que és possible que us hagueu bloquejat. De fet, WhatsApp us farà la trucada i la sentireu sonar, però ningú no la recollirà a l’altre extrem.

Proveu d’afegir-los a un grup

Aquest pas us proporcionarà el signe més segur. Proveu de crear un grup nou a WhatsApp i incloeu el contacte al grup. Si WhatsApp us indica que l’aplicació no ha pogut afegir la persona al grup, vol dir que us ha bloquejat.