Πώς ξέρετε εάν κάποιος σας αποκλείει στο Whatsapp

Εάν στέλνετε μηνύματα WhatsApp σε κάποιον, αλλά δεν λαμβάνετε απαντήσεις, ίσως αναρωτιέστε εάν έχετε αποκλειστεί. Λοιπόν, το WhatsApp δεν έρχεται εντελώς και δεν το λέει, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το καταλάβουμε.

Δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο Chat

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε μια συνομιλία στην εφαρμογή WhatsApp για iPhone ή Android και, στη συνέχεια, να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στην κορυφή. Εάν δεν μπορείτε να δείτε την εικόνα του προφίλ τους και την τελευταία τους εμφάνιση, είναι πιθανό να σας έχουν αποκλείσει. Η έλλειψη ενός avatar και του τελευταίου μηνύματος δεν αποτελεί εγγύηση ότι σας έχουν αποκλείσει. Η επαφή σας θα μπορούσε απλώς να απενεργοποιήσει τη δραστηριότητά τους τελευταία

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Δοκιμάστε να στείλετε μηνύματα ή να καλέσετε

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον που σας έχει αποκλείσει, η απόδειξη παράδοσης θα εμφανίζει μόνο ένα σημάδι επιλογής. Τα μηνύματά σας δεν θα φτάσουν πραγματικά στο WhatsApp της επαφής. Εάν τα στείλατε μηνύματα προτού σας μπλοκάρουν, θα δείτε δύο σημάδια ελέγχου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τα καλέσετε. Εάν η κλήση σας δεν ολοκληρωθεί, αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να έχετε αποκλειστεί. Το WhatsApp θα πραγματοποιήσει πραγματικά την κλήση για εσάς και θα το ακούσετε να κουδουνίζει, αλλά κανείς δεν θα παραλάβει από την άλλη άκρη.

Δοκιμάστε να τα προσθέσετε σε μια ομάδα

Αυτό το βήμα θα σας δώσει το πιο σίγουρο σημάδι. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα στο WhatsApp και συμπεριλάβετε την επαφή στην ομάδα. Εάν το WhatsApp σας πει ότι η εφαρμογή δεν μπορούσε να προσθέσει το άτομο στην ομάδα, αυτό σημαίνει ότι σας έχει αποκλείσει.