Mistä tiedät, onko joku estänyt sinut Whatsappissa

Jos lähetät jollekulle WhatsApp-viestejä, mutta et saa vastauksia, saatat miettiä, onko sinut estetty. No, WhatsApp ei tule suoraan ja sano sitä, mutta on olemassa muutama tapa selvittää se.

Katso yhteystiedot chatissa

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on avata keskustelu WhatsApp-sovelluksessa iPhonelle tai Androidille ja tarkastella sitten yläosassa olevia yhteystietoja. Jos et näe heidän profiilikuvaansa ja viimeksi nähtyään, on mahdollista, että he ovat estäneet sinut. Avatarin ja viimeksi nähtyjen viestien puuttuminen ei takaa, että he ovat estäneet sinut. Yhteystietosi olisi voinut juuri poistaa heidän viimeksi nähty -toimintonsa.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Kokeile tekstiviestejä tai soittamista

Kun lähetät viestin jollekin, joka on estänyt sinut, toimituskuitissa näkyy vain yksi valintamerkki. Viestisi eivät pääse oikeastaan ​​yhteystiedon WhatsApp-sovellukseen. Jos lähetit viestin ennen kuin he estivät sinut, näet sen sijaan kaksi valintamerkkiä. Voit myös yrittää soittaa heille. Jos puhelu ei onnistu, se voi olla estetty. WhatsApp soittaa sinulle puhelun, ja kuulet sen soivan, mutta kukaan ei poimi toista päätä.

Yritä lisätä heidät ryhmään

Tämä vaihe antaa sinulle varmimman merkin. Yritä luoda uusi ryhmä WhatsAppissa ja sisällyttää yhteyshenkilö ryhmään. Jos WhatsApp kertoo, että sovellus ei voinut lisätä henkilöä ryhmään, se tarkoittaa, että hän on estänyt sinut.