Kako znati je li vas netko blokirao na Whatsappu

Ako nekome šaljete WhatsApp poruke, ali ne primate odgovore, možda se pitate jeste li blokirani. Pa, WhatsApp ne dolazi izravno i ne govori to, ali postoji nekoliko načina kako to shvatiti.

Pogledajte pojedinosti o kontaktu u chatu

Prvo što biste trebali učiniti je otvoriti razgovor u aplikaciji WhatsApp za iPhone ili Android, a zatim pogledati podatke za kontakt na vrhu. Ako ne možete vidjeti njihovu profilnu sliku i posljednju viđenu, moguće je da su vas blokirali. Nedostatak avatara i posljednja viđena poruka nisu jamstvo da su vas blokirali. Vaš je kontakt mogao upravo onemogućiti njihovu aktivnost Posljednje viđeno.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Pokušajte poslati SMS ili nazvati

Kada pošaljete poruku nekome tko vas je blokirao, račun za isporuku prikazivat će samo jednu kvačicu. Vaše poruke zapravo neće doseći WhatsApp kontakta. Ako ste im poslali poruku prije nego što su vas blokirali, umjesto toga vidjet ćete dvije kvačice. Možete ih i pokušati nazvati. Ako vaš poziv ne završi, znači da ste možda blokirani. WhatsApp će zapravo uputiti poziv umjesto vas i čuti ćete kako zvoni, ali nitko se neće javiti na drugom kraju.

Pokušajte ih dodati u grupu

Ovaj korak dat će vam najsigurniji znak. Pokušajte stvoriti novu grupu u WhatsAppu i uključiti kontakt u grupu. Ako vam WhatsApp kaže da aplikacija nije mogla dodati osobu u grupu, to znači da vas je blokirala.