Honnan tudhatja, hogy valaki letiltott-e a WhatsAppon

Ha WhatsApp üzeneteket küld valakinek, de nem kap választ, akkor azon gondolkodhat, hogy letiltották-e. Nos, a WhatsApp nem jön ki egyenesen, és nem mondja ki, de pár módon lehet rájönni.

Lásd a Csevegés elérhetőségeit

Az első dolog, amit meg kell tennie, nyitjon egy beszélgetést az iPhone vagy az Android WhatsApp alkalmazásában, majd nézze meg a fent található elérhetőségeket. Ha nem látja a profilképüket és az utoljára látottakat, akkor lehetséges, hogy letiltották Önt. Az avatar és az utoljára látott üzenet hiánya nem garantálja, hogy letiltották Önt. A kapcsolattartója éppen letilthatta az utoljára látott tevékenységüket.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Próbálja meg az SMS-t vagy a Hívást

Ha üzenetet küld valahogy annak, aki letiltotta, a szállítási bizonylaton csak egy pipa jelenik meg. Az üzeneteid nem fogják elérni a névjegy WhatsApp alkalmazását. Ha üzenetet küldött nekik, mielőtt letiltották volna, akkor két pipa jelenik meg. Megpróbálhatja felhívni őket is. Ha a hívása nem megy végbe, az azt jelenti, hogy letiltották. A WhatsApp valóban felhívja az Ön számára a hívást, és hallani fogja, hogy cseng, de senki nem veszi fel a másik végét.

Próbálja meg hozzáadni őket egy csoporthoz

Ez a lépés a legbiztosabb jelet adja. Próbáljon új csoportot létrehozni a WhatsApp alkalmazásban, és vegye fel a névjegyet a csoportba. Ha a WhatsApp azt mondja neked, hogy az alkalmazás nem tudta hozzáadni a személyt a csoporthoz, ez azt jelenti, hogy letiltották.