Kepiye Sampeyan Ngerti Yen Ana Wong Mblokir Sampeyan Ing Whatsapp

Yen sampeyan ngirim pesen WhatsApp menyang wong, nanging ora entuk wangsulan, bisa uga sampeyan takon apa sampeyan wis diblokir. Ya, WhatsApp ora langsung ngomong lan ujar, nanging ana sawetara cara kanggo nemokake.

Deleng Rincian Kontak ing Ngobrol

Sampeyan kudu mbukak obrolan ing aplikasi WhatsApp kanggo iPhone utawa Android banjur priksa rincian kontak ing sisih ndhuwur. Yen sampeyan ora bisa ndeleng gambar profil lan sing pungkasan katon, bisa uga dheweke ngalangi sampeyan. Kurang saka avatar lan pesen sing pungkasan katon ora njamin manawa dheweke wis mblokir sampeyan. Kontak sampeyan bisa uga mung mateni kegiatan Katon Terakhir.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Coba SMS utawa Nelpon

Nalika sampeyan ngirim pesen menyang sapa wae sing ngalangi sampeyan, kuitansi pengiriman mung bakal nuduhake siji centhang. Pesen sampeyan ora bakal tekan WhatsApp kontak. Yen sampeyan pesen sadurunge diblokir, sampeyan bakal bisa ndeleng loro tandha. Sampeyan uga bisa nyoba nelpon. Yen telpon ora dilalekake, tegese sampeyan bisa uga wis diblokir. WhatsApp pancen bakal nyeluk sampeyan, lan sampeyan bakal bakal krungu, nanging ora ana sing bakal milih.

Coba Nambahake Iki menyang Grup

Langkah iki bakal menehi sampeyan tandha manawa. Coba gawe grup anyar ing WhatsApp lan lebokake kontak ing grup. Yen WhatsApp ngandhani yen app ora bisa nambah wong ing grup, tegese wis ngalangi sampeyan.