Cum știi dacă cineva te-a blocat pe Whatsapp

Dacă trimiteți cuiva mesaje WhatsApp, dar nu primiți niciun răspuns, s-ar putea să vă întrebați dacă ați fost blocat. Ei bine, WhatsApp nu vine direct și o spune, dar există câteva modalități de a-l da seama.

Vezi Detalii de contact în Chat

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să deschizi o conversație în aplicația WhatsApp pentru iPhone sau Android și apoi să te uiți la detaliile de contact din partea de sus. Dacă nu le puteți vedea fotografia de profil și ultima lor vizualizare, este posibil să vă fi blocat. Lipsa unui avatar și a ultimului mesaj văzut nu este o garanție că v-au blocat. Persoana dvs. de contact ar fi putut dezactiva activitatea lor Ultima dată văzută.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Încercați să trimiteți mesaje text sau să apelați

Când trimiteți un mesaj către cineva care v-a blocat, chitanța de livrare va afișa doar o singură bifă. Mesajele dvs. nu vor ajunge efectiv la WhatsApp-ul contactului. Dacă le-ați trimis mesaje înainte de a vă bloca, veți vedea în schimb două bifuri. Puteți încerca, de asemenea, să le apelați. Dacă apelul nu trece, înseamnă că este posibil să fi fost blocat. WhatsApp va efectua apelul pentru dvs. și îl veți auzi sunând, dar nimeni nu va prelua celălalt capăt.

Încercați să le adăugați la un grup

Acest pas vă va oferi cel mai sigur semn. Încercați să creați un grup nou în WhatsApp și să includeți contactul în grup. Dacă WhatsApp îți spune că aplicația nu a putut adăuga persoana în grup, înseamnă că te-a blocat.