Kako veste, ali vas je kdo blokiral na Whatsappu

Če nekomu pošiljate sporočila WhatsApp, vendar ne prejemate nobenih odgovorov, se morda sprašujete, ali ste bili blokirani. No, WhatsApp ne pride naravnost in ne pove, ampak obstaja nekaj načinov, kako to ugotoviti.

Glejte kontaktne podatke v klepetu

Najprej morate v aplikaciji WhatsApp za iPhone ali Android odpreti pogovor in nato pogledati kontaktne podatke na vrhu. Če ne vidite njihove profilne slike in zadnje vidljene, je mogoče, da so vas blokirali. Pomanjkanje avatarja in nazadnje videno sporočilo ni zagotovilo, da so vas blokirali. Vaš stik je lahko ravnokar onemogočil svojo dejavnost Zadnje vidno.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Poskusite poslati SMS ali poklicati

Ko pošljete sporočilo osebi, ki vas je blokirala, bo na potrdilu o dostavi prikazana samo ena kljukica. Vaša sporočila dejansko ne bodo prišla v stik WhatsApp. Če ste jim poslali sporočilo, preden so vas blokirali, boste namesto tega videli dve kljukici. Lahko jih tudi poskusite poklicati. Če klic ne konča, pomeni, da ste morda blokirani. WhatsApp bo dejansko oddal klic namesto vas in slišali boste, kako zvoni, vendar se na drugem koncu nihče ne bo oglasil.

Poskusite jih dodati v skupino

Ta korak vam bo dal najbolj zanesljiv znak. Poskusite ustvariti novo skupino v WhatsAppu in vključite stik v skupino. Če vam WhatsApp pove, da aplikacija ni mogla dodati osebe v skupino, to pomeni, da vas je blokirala.