Si e dini nëse dikush ju bllokoi në Whatsapp

Nëse po i dërgoni dikujt mesazhe WhatsApp, por nuk po merrni asnjë përgjigje, mund të pyesni nëse jeni bllokuar. Epo, WhatsApp nuk vjen plotësisht dhe e thotë atë, por ka disa mënyra për ta kuptuar.

Shihni Detajet e Kontaktit në Bisedë

Gjëja e parë që duhet të bëni është të hapni një bisedë në aplikacionin WhatsApp për iPhone ose Android dhe pastaj të shikoni detajet e kontaktit në krye. Nëse nuk mund të shihni foton e profilit të tyre dhe të parën e tyre të parë, është e mundur që ata t’ju kenë bllokuar. Mungesa e një avatar dhe mesazhi i parë i fundit nuk është një garanci se ata ju kanë bllokuar. Kontakti juaj mund të ketë çaktivizuar aktivitetin e tij të Shikuar së Fundmi.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Provoni të dërgoni mesazhe ose të telefononi

Kur i dërgoni një mesazh disi kush ju ka bllokuar, fatura e dorëzimit do të tregojë vetëm një pikë kontrolli. Mesazhet tuaja në të vërtetë nuk do të arrijnë në WhatsApp të kontaktit. Nëse i keni dërguar mesazhe para se t’ju bllokojnë, në vend të kësaj do të shihni dy shenja kontrolli. Mund të provoni gjithashtu t’i telefononi. Nëse telefonata juaj nuk kalon, kjo do të thotë që ju mund të jeni bllokuar. WhatsApp në të vërtetë do të bëjë thirrjen për ju dhe ju do ta dëgjoni atë të bjerë, por askush nuk do ta marrë në anën tjetër.

Provoni t’i shtoni ato në një grup

Ky hap do t’ju japë shenjën më të sigurt. Mundohuni të krijoni një grup të ri në WhatsApp dhe përfshini kontaktin në grup. Nëse WhatsApp ju tregon se aplikacioni nuk mund ta shtonte personin në grup, kjo do të thotë që ju kanë bllokuar.