Како знати да ли вас је неко блокирао на ВхатсАпп-у

Ако некоме шаљете ВхатсАпп поруке, али не примате одговоре, можда се питате да ли сте блокирани. Па, ВхатсАпп не долази директно и не каже то, али постоји неколико начина да се то схвати.

Погледајте детаље о контакту у цхату

Прво што треба да урадите је да отворите разговор у апликацији ВхатсАпп за иПхоне или Андроид, а затим погледајте детаље о контакту на врху. Ако не можете да видите њихову профилну слику и последњу виђену, могуће је да су вас блокирали. Недостатак аватара и последња виђена порука нису гаранција да су вас блокирали. Ваш контакт је могао управо онемогућити њихову активност Последње виђено.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Покушајте послати СМС или назвати

Када пошаљете поруку некоме ко вас је блокирао, на потврди о испоруци биће приказан само један квачица. Ваше поруке заправо неће доћи до ВхатсАпп-а контакта. Ако сте им послали поруку пре него што су вас блокирали, уместо тога видећете две ознаке. Можете и да их покушате назвати. Ако ваш позив не заврши, то значи да сте можда блокирани. ВхатсАпп ће заправо упутити позив за вас и чућете како звони, али нико се неће јавити на другом крају.

Покушајте да их додате у групу

Овај корак ће вам дати најсигурнији знак. Покушајте да направите нову групу у ВхатсАпп-у и укључите контакт у групу. Ако вам ВхатсАпп каже да апликација није могла да дода особу у групу, то значи да вас је блокирала.