Kumaha Anjeun Nyaho Upami Aya Anu Ngablokir Anjeun Dina Whatsapp

Upami anjeun ngirim pesen WhatsApp ka batur, tapi anjeun henteu kénging balesan naon, anjeun panginten aya panginten naha anjeun dipeungpeuk. Nya, WhatsApp henteu terang-terangan sareng nyariosna, tapi aya sababaraha cara pikeun terangeun éta.

Tingali Rincian Kontak dina Obrolan

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta muka paguneman dina aplikasi WhatsApp pikeun iPhone atanapi Android teras tingali detail kontak di luhur. Upami anjeun henteu tiasa ningali gambar profilna sareng anu terakhir ditingali, tiasa waé aranjeunna ngahalangan anjeun. Kurangna pesen avatar sareng pesen anu ditingali sanés jaminan yén aranjeunna parantos ngahalangan anjeun. Kontak anjeun panginten ngan saukur nganonaktifkeun kagiatan Terakhir Titingalian na.

sample whatsapp message with single tick mark in message bubble

Coba SMS atanapi Nelepon

Nalika anjeun ngirim pesen ka saha waé anu ngahalangan anjeun, resi pangirimanna ngan ukur bakal nembongkeun hiji tanda centang. Pesen anjeun moal leres-leres ngahontal WhatsApp kontak. Upami anjeun ngirim pesen sateuacan aranjeunna ngahalangan anjeun, anjeun bakal ningali dua tanda centang. Anjeun ogé tiasa nyobian nelepon aranjeunna. Upami telepon anjeun henteu dilangkungan, éta hartosna anjeun panginten tiasa diblokir. WhatsApp saéstuna bakal nelepon pikeun anjeun, sareng anjeun bakal ngadangukeun éta disada, tapi teu aya anu bakal nampi di tungtung anu sanés.

Coba Tambihkeun Éta Kana Grup

Léngkah ieu bakal masihan anjeun tanda anu paling pasti. Coba nyieun grup anyar dina WhatsApp sareng lebetkeun kontak dina grup. Upami WhatsApp ngawartosan anjeun yén aplikasi henteu tiasa nambihan jalmi kana grup, éta hartosna yén aranjeunna parantos ngahalangan anjeun.